Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:12:16

На Чернігівщині вилучено 4,5 тонни пального сумнівної якості

30.04.2015   08:07Агенцiя

Головним управлінням Державної фіскальної служби у Чернігівській області у взаємодії з іншими правоохоронними органами проводиться операція «Акциз-2015», яка направлена на протидію тіньовому виробництву та обігу підакцизних товарів, вивільненню ринку від фальсифікату.

У рамках операції співробітники Головного управління ДФС у Чернігівській області спільно з УСБУ в Чернігівській області на території Прилуцького району задокументовано та припинено діяльність незаконного видобутку, переробки та реалізації паливно-мастильних матеріалів.

Під час проведення обшуків було вилучено близько 4,5 тонни пального сумнівної якості, насосне обладнання, значну кількість ємностей, пристосованих для зберігання пального та автомобіль, за допомогою якого пальне транспортувалося.

Встановлено, що група місцевих мешканців налагодила злочинну схему, за якою на землях сільськогосподарського призначення здійснювала видобуток залишків авіаційного пального з метою подальшої реалізації. Видобуток пального здійснювався без оформлення відповідних дозволів (ліцензій) шляхом буріння спеціальних свердловин на території сільгоспугідь з використанням спеціального обладнання, що могло також завдати значної екологічної шкоди довкіллю.

На даний час слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Чернігівській області по даному факту проводиться досудове розслідування за статтею 204 Кримінального кодексу України.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини