Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:20:40

Чернігівські діти можуть залишитись без ліків?

28.04.2015   14:31Агенцiя

Як повідомляє «Вісник державних закупівель» КЛПЗ "Чернігівська обласна дитяча лікарня" 16 квітня 2015 року проводила відкриті торги на закупівлю ліків: Лот № 1 – наркотичні та психотропні лікарські засоби (12 найменувань); Лот № 2 – інші лікарські засоби для внутрішнього та зовнішнього застосування (13 найменувань).

Однак, 17 квітня 2015 конкурсний комітет лікарні прийняв рішення відмінити торги, керуючись п.п. 5 п.1 ст.30 Закону України «Про здійснення державних закупівель» – подання для участі в торгах менше двох пропозицій конкурсних торгів.

З початку року обласна дитяча лікарня вже 4 рази оголошувала про тендерні закупівлі.

Тендерний комітет декілька разів намагався закупити гази промислові (медичний кисень, азот рідкий, діоксид вуглецю та закисьазоту) і кожного разу змушений був відміняти торги, тому що, на участь було подано менше 2-х пропозицій.

Лише третя спроба виявилась вдалою і 17 квітня 2015 року лікарня підписала договір на постачання зазначених газів з ПАТ «Кисневий завод» на загальну суму 309 562,28 грн.

Чи наступного разу буде необхідна кількість бажаючих взяти участь у тендерній закупівлі ліків для дітей?

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.