Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:38:51

Фіктивна торгівля паливно-мастильними матеріалами завдала збитків державі на 4,6 млн. грн.

25.04.2015   08:05

До поля зору оперативних співробітників Головного управління ДФС у Чернігівській області потрапило одне з підприємств м. Чернігова, що здійснює свою діяльність у сфері обігу паливно-мастильних матеріалів.

У ході відпрацювання даного суб’єкта господарювання було встановлено, що його службові особи впродовж 2014 року, при здійсненні операцій з оптової та роздрібної торгівлі паливно-мастильними матеріалами, відображали їх придбання від суб’єктів господарської діяльності, зареєстрованих за межами області, які мають ознаки фіктивності.

У результаті вказаних дій державі було нанесено збитки у вигляді несплати податку на додану вартість на суму 4,6 млн. грн., що є особливо великим розміром.

Начальник штабу Оперативного управління ГУ ДФС у Чернігівській області Олександр Ярошенко повідомив, що за вказаним фактом розпочате кримінальне провадження за частиною 3 статті 212 Кримінального кодексу України «Ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів», відповідальність за вчинення якого передбачає накладення на винну особу штрафу від 255 до 425 тис.грн. з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися відповідною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.
       
Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.