Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:07:24

Ремонт несправного телевізора призвів до виникнення пожежі, під час якої загинув 87-річний власник помешкання

24.04.2015   07:31

23 квітня о 01:30 у с. Локнисте Менського району виникла пожежа дерев'яного житлового будинку, в результаті якої загинув 87-річний господар помешкання.

Як з'ясувалося, чоловік проти ночі вирішив полагодити старенький несправний телевізор. В результаті короткого замикання  електроприлад спалахнув. Вогонь миттєво охопив занавіски та швидко перекинувся на поруч розташовані спалимі речі у кімнаті.

82-річна дружина господаря намагалася врятувати свого чоловіка, однак сама ледь встигла покинути небезпечну зону. Жінка побігла за допомогою до сусідів, які викликали місцевих вогнеборців та пожежну команду з селища Березна. Нажаль, на той момент рятувати чоловіка було запізно. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку, пошкоджено майно господарів.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян з проханням слідкувати за справністю електромереж та електроприладів, а їх ремонт доручати лише кваліфікованим фахівцям, які мають на те відповідне посвідчення.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини