Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:51:45

Маємо борги - втрачаємо "страховий стаж"

20.04.2015   13:22

Управління Пенсійного фонду України в м. Чернігові питанню погашення заборгованості приділяє особливу увагу.

Станом на 1 квітня 2015 року заборгованість із платежів, контроль за погашенням яких здійснюють органи Пенсійного фонду, становила 6,4 млн. грн. Борги активних платників складають 55,5%, нагальним також залишається розв'язання питання відшкодування боргів підприємствами, які перебувають у різних стадіях банкрутства.

Незважаючи на великий обсяг організаційних та адміністративних заходів заборгованість пасивного статусу досягла 2,8 млн. грн., що становить 44,5% від загальної суми боргу.

Найбільшими боржниками є підприємства - банкрути: ТОВ “Чернігівський завод будівельних матеріалів з сумою боргу 539,6 тис. грн. та ДП “Чернігівське спеціалізоване управління № 430” ЗАТ"Електромонтаж", якому належить 302,7 тис. грн. заборгованості.

Враховуючи те, що призначення і перерахунки пенсій проводяться з урахуванням страхового стажу і заробітної плати застрахованої особи, працівники даних підприємств - банкрутів втрачають певні періоди страхового стажу.

Тому, головним завданням для фахівців Фонду залишається робота на результат, тобто погашення боргів, наповнення бюджету та своєчасна і в повному обсязі виплата пенсій громадянам. Завдяки стабільній роботі колективу план власних доходів з початку року було виконано на 109,7%, пенсії вчасно профінансовано та виплачено в повному обсязі.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини