Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:20:24

Визначено переможців першого етапу конкурсу дитячої творчості "Майбутнє країни – у мріях дитини"

18.04.2015   09:42

Днями в ДПІ у м. Чернігові компетентним журі, у складі якого були фахівці міського відділу освіти, податкової, громадські діячі міста, підведено підсумки та визначено переможців першого етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини».

Кількість робіт та їх багатогранність, цікавий злет думок і майстерність юних конкурсантів  приємно здивували членів журі. З 42 робіт, наданих на конкурс, відібрані 13 кращих, а з них 5 – роботи переможців.

Юні учасники проявили свої творчі здібності та у повній мірі втілили свої таланти в оригінальних і цікавих роботах. Конкурсанти змагалися між собою у двох вікових категоріях: 9-11 і 12-15 років  за трьома напрямами: художні твори, комп’ютерна графіка (анімація), літературні твори. Роботи переможців першого етапу конкурсу передані на розгляд журі регіонального рівня.

Переможцями міського конкурсу за напрямом «художні твори» стали у I віковій категорії - Шкляренко Роман (11 років, Чернігівський обласний палац дітей та  юнацтва) та у II віковій  категорії  - Філіндаш Марія (14 років,   ЗОШ І-ІІІ ступенів № 34).

Лауреатами  за цим напрямом  по віковим категоріям  стали:
2 місце (I в/к) - Вертебна Ксенія ( 9 років, ЗОШ І-ІІІ ступенів № 28);
3 місце (I в/к) - Мекшун Поліна (11 років,  ЗОШ І-ІІІ ступенів № 34);
2 місце (II в/к) - Скурделіте Кароліна (14 років, ЗОШ І-ІІІ ступенів № 29);
3 місце (II в/к)  - Бублій Тетяна (13 років,  ліцей № 32).

Переможцями   міського конкурсу на напрямом «літературні твори» стали:  Заєць Тимофій (9 років, ЗОШ І ступеню № 25) та Терещенко Валерія (15  років, ліцей № 15).
Лауреатами  за цим напрямом  по віковим категоріям стали:
2 місце (I в/к)  - Сапега Богдан (11 років, СЗОШ № 1 з поглибленим вивченням іноземних мов);
3 місце (I в/к)  - Дроган Олександр (10 років, ЗОШ І-ІІІ ступенів № 20);
2 місце (II в/к) - Леньо Меланія (12 років ЗОШ І-ІІІ ступенів № 29);
3 місце (II в/к) - Лисиця Тетяна (15 років, ліцей № 15).

Переможцем   міського конкурсу за напрямом «комп’ютерна графіка»  у II віковій категорії стала Гаєва Лілія (11 років, ЗОШ І-ІІІ ступенів № 29).
 
«Школярі з відповідальністю та сумлінням віднеслися до виконання творчих робіт. У них вони вклали своє розуміння необхідності сплати податків та поваги до держави, свої думки і сподівання на майбутнє. Дітям будувати нашу країну далі і робити її такою, якою вони її описали у літературних творах, намалювали на папері та зобразили на комп’ютері»,-  зазначила одна з членів журі Ліна Артюхова.

Вітаємо переможців і  бажаємо всім учасникам  успіхів у навчанні та творчих злетів!
Нагородження переможців міського конкурсу, відповідно до положення про проведення конкурсу, відбудеться після нагородження у місті Києві переможців Всеукраїнського конкурсу.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини