Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:32:45

Спецбатальйон "Чернігів" відзначає річницю створення

16.04.2015   16:05

У святкуванні річниці створення батальйону міліції особливого призначення «Чернігів» взяв участь перший заступник Голови Верховної Ради України Андрій Парубій.

Привітати бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Чернігів» УМВС в Чернігівській області зі святом прибули представники влади, Народні депутати, друзі і побратими спецпризначенців.

Чернігівці з повагою зустріли почесного гостя, який стояв біля витоків створення спецбатальйону «Чернігів», першого заступника Голови Верховної Ради України Андрія Парубія.

Виступаючи перед зібранням, Андрій Володимирович підкреслив, що історія батальйону «Чернігів» - це історія України. Його ядро становлять хлопці, які стояли за правду на Майдані. Коли ж виникла зовнішня загроза українській державності, вони вдягли однострої і поїхали боронити наші рубежі. Нині батальйон «Чернігів» боронить в Станиці Луганській одну з найнебезпечніших ділянок.

Андрій Парубій виконав почесну місію – вручив ряду бійців грамоти і відзнаки Верховної Ради України та цінні подарунки.

В урочистостях з нагоди річниці створення батальйону патрульної служби міліції спеціального призначення «Чернігів» також взяли участь екс-заступник Міністра внутрішніх справ Микола Величкович, Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч, Голова Чернігівської обласної Ради Микола Звєрєв, начальник УМВС в Чернігівській області Едуард Альохін.

В ході офіційної частини спецпризначенці також отримали з рук колишнього комбата, а нині заступника начальника Управління МВС в Чернігівській області Романа Пицківа відомчі відзнаки, грошові винагороди та чергові спеціальні звання.

Також отримали заохочення чернігівці і від Чернігівської обласної державної адміністрації та Чернігівської обласної ради.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини