Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 09:20:33

Завдяки прокуратурі у Сосницькому районі приведуть у належний стан об’єкти цивільного захисту

16.04.2015   13:19Агенцiя

За позовом прокуратури суд зобов’язав районну владу вжити заходи зі створення та утримання фонду споруд цивільного захисту

Прокуратура довела в суді правомірність своїх позовних вимог про зобов’язання органів державної влади вжити заходи для приведення у належний стан об’єктів цивільного захисту в Сосницькому районі області.

Розглянувши позов прокуратури цього району, Чернігівський окружний адміністративний суд 7 квітня прийняв рішення про правомірність її позовних вимог.

Судовим рішенням визнано протиправною бездіяльність райдержадміністрації щодо створення, використання, утримання та реконструкції фонду захисних споруд цивільного захисту, організації їх належного обліку на території району.

Також цим документом Сосницьку районну державну адміністрацію зобов’язано вжити заходи для визначення потреби у спорудах цивільного захисту на території району і створення фонду цих споруд. Окрім того, за рішенням суду вона має прийняти рішення щодо непридатних об’єктів цивільного захисту на території району.

Довідково:

На території Сосницького району Чернігівської області з населенням більше 18 тисяч чоловік розташовано 12 протирадіаційних укриттів. За критеріями Інструкції з утримання захисних споруд цивільного захисту у мирний час, 9 з них є не готовими і 3 ― обмежено готовими.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.