Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:05:08

Понад 6,1 тис. посилених сертифікатів отримали платники Чернігівщини у 2015 році

30.03.2015   13:27Агенцiя

Розвиток електронних сервісів та співпраця з платниками, розширення кола користувачів сервісів є одним з важливих напрямків діяльності органів фіскальної служби Чернігівщини.

Як повідомив начальник відділу реєстрації користувачів при Головному управлінні ДФС у Чернігівській області Олександр Кулик, у  2015  році клієнтами  Центру сертифікації ключів стали  2411 платників області (655 – юридичних осіб  та  1756 фізичних осіб), яким безкоштовно надано послуги електронного цифрового підпису та сформовано 6,1 тис. посилених сертифікатів. Отже, така динаміка свідчить про ефективність електронних сервісів та зростання кількості  бажаючих оцінити переваги подання звітності в електронному вигляді, адже така можливість зберігає час та гроші.

Послуги електронного цифрового підпису надаються безкоштовно органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям всіх форм власності, іншим суб’єктами господарської діяльності та фізичним особам. Сфера використання безкоштовних електронних ключів постійно розширюється.                                                                                                 
Нагадуємо, що у зв’язку з набранням чинності нової редакції Регламенту Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС (далі – Регламент),  діє оновлений порядок отримання послуг електронного цифрового підпису. Так, при заповненні реєстраційних документів заявнику необхідно зазначати свої контактні дані, зокрема контактний номер телефону та діючу електронну адресу, які дозволяють зв’язатися з ним (п.5.1 Регламенту).

Крім того, для запобігання доступу сторонніх осіб до ключової інформації довірена особа разом з комплектом реєстраційних документів має надати конверти з розрахунку один конверт для одного носія особистого ключа підписувача.

Для економії власного часу до початку реєстрації та отримання послуг електронного цифрового підпису слід обов’язково ознайомитись з умовами нової форми Договору про надання послуг електронного цифрового підпису та Регламентом на інформаційному ресурсі за адресою www.acskidd.gov.ua.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини