Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:34:14

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

18.03.2015   12:15Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 17 березня по 08 годину 18 березня 2015 року

МНС

МНС

Пожежі: зареєстровано 41 пожежу, з яких 19 в житловому секторі, 19 пожеж в екологічних природних системах, 2 інші та 1, що не підлягає обліку.

Описи деяких пожеж:

1. Пожежа сухої трави Ніжинський район, с. Перебудова О 09 год. 02 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

2. Пожежа в житловому секторі Куликівський район с. Ковчин О 12 год. 24 хв. сталася пожежа трьох неексплуатуємих будинків. Вогнем знищено будівлі. Власники та збитки встановлюються. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Врятовано матеріальних цінностей на суму 160 000 грн.

3. Пожежа сухої трави Щорський район, біля с. Тур'я О 13 год. 06 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 9 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

4. Пожежа в житловому секторі Городнянський район, с. Сутоки О 13 год. 15 хв. сталася пожежа двох неексплуатуємих будівель. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни. Причина - підпал гр.К., 1991 р.н. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100 000 грн.

5. Пожежа в житловому секторі Семенівський район, с. Карповичі О 13 год. 25 хв. сталася пожежа чотирьох безгосподарчих будівель. Вогнем знищено будівлі. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено. Врятовано матеріальних цінностей на суму 80 000 грн.

6. Пожежа сухої трави Чернігівський район, біля с. Киселівка О 13 год. 58 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 50 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

7. Пожежа сухої трави Чернігівський район, біля с. Количівка О 14 год. 07 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 10 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

8. Пожежа сухої трави Сосницький район, біля с. Лави О 14 год. 09 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 20 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

9. Пожежа в житловому секторі Ріпкинський район, біля с. Вербичі О 14 год. 20 хв. сталася пожежа трьох неексплуатуємих будівель. Вогнем знищено будівлі. Власник та збитки встановлюються. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Врятовано матеріальних цінностей на суму 40 000 грн.

10. Пожежа настилу в лісі (не підлягає обліку) Борзнянський район, біля с. Купченки О 14 год. 20 хв. на території СТОВ " Галайбинський Обрій" сталася пожежа настилу в лісі на площі 4 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено. Врятовано лісовий масив.

11. Пожежа Куликівський район, СТ "143 км" О 15 год. 29 хв. сталася пожежа трьох дачних будівель. Вогнем знищено будівлі. Власники та збитки встановлюються. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Врятовано матеріальних цінностей на суму 25 000 грн.

12. Пожежа сухої трави Чернігівський район, біля с. Деснянка О 16 год. 24 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

13. Пожежа сухої трави Менський район, біля с. Синявка О 16 год. 50 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 10 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

14. Пожежа сухої трави Сосницький район, біля с. Купчичі О 17 год. 19 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 10 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

15. Пожежа Бобровицький район, с. Марківці СТ "Трубіж" О 17 год. 25 хв. сталася пожежа трьох неексплуатуємих будівель. Вогнем знищено будівлі. Власники та збитки встановлюються. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50 000 грн.

16. Пожежа сухої трави Ріпкинський район, біля с. Пилипча О 17 год. 30 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 8 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.


Інші повідомлення:

17.03.2015 року о 10 год. 40 хв. електропостачання порушене внаслідок пошкодження повітряної ЛЕП в м. Чернігові по вул. Глібова відновлено в повному обсязі.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини