Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:21:59

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

17.03.2015   10:02Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 16 березня по 08 годину 17 березня 2015 року

МНС

МНС

Пожежі: зареєстровано 29 пожеж з яких 9 в житловому секторі, 16 пожеж в екологічних природних системах та 4 інші.

Описи деяких пожеж:

1. Пожежа сухої трави біля смт Сосниця О 09 год. 21 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 10 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

2. Пожежа сухої трави Корюківський район, біля с. Лубенець О 10 год. 29 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 2 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50 000 грн.

3. Пожежа сухої трави Козелецький район, біля с. Пушкарі Об 11 год. 39 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 4 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

4. Пожежа в житловому секторі Прилуцький район, с. Яблунівка О 12 год. 30 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 25 кв. м. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток -10 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 40 000 грн.

5. Пожежа сухої трави Чернігівський район, біля с. Деснянка О 13 год. 39 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 7 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

6. Пожежа в житловому секторі Городнянський район, с. Ваганичі О 14 год. 25 хв. сталася пожежа трьох безгосподарчих будівель. Вогнем знищено 3 будівлі. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток встановлюється. Врятовано матеріальних цінностей на суму 10 000 грн.

7. Пожежа сухої трави Сосницький район, біля с. Якличі О 14 год. 45 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

8. Пожежа м. Чернігів, СТ "Хризантема" О 15 год. 34 хв. сталася пожежа господарчої будівлі на садибній ділянці № 119. Вогнем знищено господарчу будівлю та майно. Збиток встановлюється. Підрозділи ДСНС на гасіння пожежі не залучались.

9. Пожежа сухої трави Корюківський район, біля с. Сядрино О 15 год. 49 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 20 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

10. Пожежа в житловому секторі Щорський район, с. Займище О 16 год. 55 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено стіни та майно. Причина - пустощі дітей з вогнем онука господарки 2010 р.н.). Збиток встановлюється. Врятовано матеріальних цінностей на суму 60 000 грн.

11. Пожежа сухої трави Куликівський район, с. Вершинова Муравійка О 17 год. 49 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

12. Пожежа сухої трави м. Чернігів, вул. Ящука О 17 год. 55 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 3 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

13. Пожежа сухої трави Бахмацький район, с. Бахмач, 1 О 18 год. 15 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

14. Пожежа сухої трави Чернігівський район, біля с. Пакуль О 21 год. 24 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 6 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

15. Пожежа м. Чернігів СТ "Жайворонок" О 22 год. 34 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено господарчу будівлю. Власник, причина та збиток встановлюються.



Інші повідомлення:


16.03.2015 року о 19 год. 30 хв. внаслідок пошкодження повітряної ЛЕП 0,4 кВт. в м. Чернігові по вул. Глібова без електропостачання залишилось 100 абонентів по вул: Глібова, Гайдара, Невського. Відновлювальні роботи плануються на 17.03.2015 року.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини