Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:09:01

Рейдова бригада фахівців ДСНС провела роз’яснювальну роботу серед громадян житлового сектору на території селища Березна

05.03.2015   13:59

На території Менського району Чернігівської області з початку року у вогні загинуло 4 людини, з яких один трагічний випадок зареєстровано у селищі Березна.

З огляду на це, 4 березня співробітниками обласного Управління ДСНС, Менського районного відділу спільно з депутатським активом та соціальними працівниками Березнянської селищної ради проведено відпрацювання житлового сектору громадян на території населеного пункту. В ході наради у актовому залі, яка відбулась за участі депутатського корпусу, керівників місцевих закладів освіти, культури та соціальної сфери, рятувальники довели основні вимоги з питань проведення роз’яснювальної роботи серед учнівської молоді та населення. Крім того, було наголошено на необхідності посилення роботи з боку фахівців створеного при селищній раді консультаційного пункту цивільного захисту.

- Спільними зусиллями ми маємо довести до кожного громадянина основні вимоги правил безпечної поведінки у різних життєвих ситуаціях, а також роз’яснити алгоритм дій під час виникнення подій, пов'язаних з терористичною загрозою, - зазначив керівник рейдової бригади – начальник відділу державного нагляду та контролю УДСНС майор служби цивільного захисту Валерій Юрченко. 

Фахівці ДСНС надали голові селищної ради довідкові та наочно-роз’яснювальні матеріали з метою оновлення наявного інформаційного стенду, а також відповіли на численні запитання присутніх.

В ході проведення обходів житлового сектору, рятувальниками, депутатським активом та соціальними працівниками особлива увага приділялась стану приладів опалення та електромереж у помешканнях громадян похилого віку, неблагонадійних та багатодітних родин. Рятувальники роз’яснили основні заходи безпечної поведінки та вручили профілактичні листівки з питань забезпечення цивільного захисту. У деяких житлових будинках були виявлені протипожежні недоліки, тож рятувальники звернулись до голови селищної ради з проханням надати посильну допомоги в їх усуненні.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини