Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 15:13:15

В Чернігові ліки для онкологічних хворих не закуплені

23.02.2015   09:51

КЛПЗ „Чернігівськийобласнийонкологічний диспансер”провів тендер на закупівлю ліків. Було визначено 2 лоти: лот 1 – наркотичні та психотропні засоби (9 найменувань) та лот 2 – сильнодіючі та інші лікарські засоби (6 найменувань).

Конкурс проводився за скороченою процедурою – у зв’язку з відміною перших конкурснихторгів по даному предмету закупівлі.

На участь у конкурсних торгах було подано три пропозиції:
– Спільне українсько-естонське підприємство у формі товариства з обмеженою відповідальністю „Оптіма-Фарм, ЛТД” – по лоту №2;
– Комунальне підприємство „Ліки України” Чернігівської обласної ради – по лотах №1, №2;
– Обласне комунальне підприємство „Буковина-Фарм” – по лоту №1.

При детальному вивченні пропозицій, поданих на закупівлю ліків, у пропозиції КП “Ліки України” були виявленіневідповідності вимогам документації конкурсних торгів. Тому, комітетом конкурсних торгів, було прийнято рішення відхилити пропозицію КП “Ліки України”.

Через те, що до оцінки було допущено пропозиції менше ніж двох учасників, тендерний комітет 11.02.2015 прийняв рішення відмінити торги, керуючись частиною 1 статті 30 Закону України “Про здійснення державних закупівель”.

Необхідні хворим ліки знову не були закуплені.

Останні новини Чернігівщини

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

6 травня: цей день в Україні і світі

6 травня: цей день в Україні і світі 11:08

ДЕНЬ 803 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 803 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини