Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:36:15

Прокуратура довела в суді вину організованої злочинної групи, яка влаштовувала азартну гру "от заката до рассвета"

17.02.2015   07:30

Прокуратура Чернігівської області довела в суді вину трьох осіб в організації і обслуговуванні в м. Ніжині гральних закладів, де діяло загалом 38 гральних автоматів.

Апеляційний суд підтвердив вирок суду першої інстанції, яким учасники цієї організованої злочинної групи засуджені до великих штрафів з конфіскацією грального обладнання. Організатор незаконного бізнесу заплатить штраф у 10 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (140 тис. грн.), а 2 його спільники — по 7,5 тис. н. м. доходів громадян.

Цю мережу підпільних казино правоохоронні органи викрили в м. Ніжині в січні минулого року. Азартні ігри проводились в окремих приміщеннях кафе-барів «От заката до рассвета» і «Спорт клуб». Коли група подільників опинилася в полі зору правоохоронців, вона як раз готувала до відкриття ще один, третій подібний заклад.

До складу групи входили ніжинські підприємець, безробітний та пенсіонер. Підприємець був власником закладів, «безробітний» фактично виконував обов’язки менеджера, а пенсіонер, який добре розбирається в електротехніці, допомагав у придбанні гральних автоматів і забезпечував їх безперебійну роботу.


Довідково

Зараз у Ніжині судять іще одного утримувача подібного грального закладу, який до цієї злочинної групи не входив.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини