Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:36:37

Микола Звєрєв ознайомився з роботою Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей

11.02.2015   12:06Агенцiя

10 лютого голова обласної ради Микола Звєрєв зустрівся з колективом та вихованцями центру, де нині перебуває 35 дітей віком від 3 до 18 років, що опинилися у складних життєвих обставинах, залишилися без батьківського піклування чи зазнали насильства.

Як розповів директор центру Анатолій Писанка, діти із Чернігова та області перебувають під цілодобовим наглядом медичних працівників, психологів та педагогів. Вихованцям центру надається не лише соціальна, психологічна та медична допомога, а здійснюється також їх психолого-педагогічна корекція і реабілітація. З цією метою педагогічними працівниками закладу застосовуються різні форми індивідуальної та групової роботи з дітьми. Для кожної дитини розробляється індивідуальна програми реабілітації. Проводиться робота з формування у вихованців власної життєвої позиції для подолання асоціальної поведінки.

Микола Звєрєв поцікавився станом фінансування установи та ознайомився з матеріально-технічною базою центру, зокрема оглянув класну кімнату для самопідготовки до школи, медичний блок, кабінет психолога, їдальню, а також актову і тренажерну зали. За словами Анатолія Писанки, працівники очолюваного ним закладу прагнуть, аби діти відчули увагу та домашній затишок, якого їм не вистачало в повсякденному житті.

На завершення зустрічі Микола Звєрєв передав вихованцям центру подарунки від обласної ради з продукцією місцевих виробників, а також від латвійської делегації, яка нещодавно перебувала у Чернігові.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини