Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:43:21

Чернігівська міліція спіймала "телефонного" мінера, який повідомив про замінювання залізничного вокзалу

21.01.2015   08:16

Завдяки злагодженим оперативним діям служб і нарядів працівників Чернігівського міськвідділу міліції та колег з УСБУ встановлений та затриманий молодик, який повідомив про замінування залізничного вокзалу в Чернігові.

Близько 4:30 до чергової частини надійшло повідомлення від невідомого, що заміновано залізничний вокзал Чернігова. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ, вибухотехніки та всі аварійно-рятувальні служби. Для збереження життя і здоров'я громадян територія вокзалу була перекрита правоохоронцями.

Після обстеження приміщення вокзалу правоохоронці нічого вибухонебезпечного не виявили. Функціонування вокзалу відновилася у штатному режимі, але робота міліції з встановлення особи «мінера» продовжилася. До співробітників міліції долучилися працівники УСБУ в Чернігівській області.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов'язки начальника УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін, в результаті проведення спільних оперативно-розшукових заходів співробітників обох правоохоронних відомств «по гарячих слідах» особу «телефонного мінера» було встановлено, його затримано та доставлено до міськвідділу для надання пояснень.

Як пояснив зловмисник, він зателефонував, бо був у стані алкогольного сп'яніння, про що зараз шкодує та розкаюється.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності), що загрожує позбавленням волі на строк від двох до шести років. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини