Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:58:06

У Чернігові зростає кількість вільних WiFi-зон

21.01.2015   07:52

У Чернігові зроблено ще один крок у реалізації спільного проекту міської ради з компанією «Основа» «Вільні WiFi-зони». Тепер скористатися вільним доступом до Інтернету можна в приміщенні комунального підприємства «Міський Палац культури ім. В. Радченка» (вул. Щорса, 23).

На сьогодні в Палаці культури працює 25 клубних формувань, де займається більше тисячі осіб. Загалом протягом минулого року колективами закладу на своїй сцені та на виїзних майданчиках було проведено більше 300 культурно-розважальних та мистецьких заходів.

Саме враховуючи зручне розташування Палацу культури в центральній частині міста, велику кількість дітей та їхніх батьків, які майже щодня відвідують заклад, із метою створення ще більш комфортних умов для відпочинку жителів та гостей Чернігова й було прийнято рішення відкрити зону WiFi у приміщенні цього закладу.

Нагадаємо, що вільно скористатися доступом до мережі Інтернет за допомогою WiFi технології жителі й гості обласного центру можуть на Валу, на Алеї Героїв, у сквері Богдана Хмельницького і в Центральному парку культури та відпочинку. Спільний проект «Вільні WiFi-зони» триватиме й у поточному році.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.