Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 07:32:11

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

09.01.2015   10:43Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 08 січня по 08 годину 09 січня 2015 року

Зареєстровано 10 пожеж, з яких 9 в житловому секторі.
 
1. Пожежа в житловому секторі Чернігівський район, смт М.-Коцюбинське, вул. Горького О 09:15 сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 60 кв.м, пошкоджено покрівлю на площі 30 кв.м. Причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збиток -    5000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 250 000 грн. 
 
2. Пожежа на транспорті Корюківський район, біля с. Буда  Об 11:54 сталася пожежа автомобіля "Ланос". Вогнем знищено автомобіль. Причина - механічні пошкодження внаслідок ДТП. Збитки встановлюються.
 
3. Пожежа в житловому секторі м. Семенівка, вул. Жовтнева О 17:54 сталася пожежа літньої кухні. Вогнем знищено 1 кв.м стіни. Причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збиток - 100 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100 000 грн.

4. Пожежа в житловому секторі Менський район, с. Гусавка О 20:15 сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни. Причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збиток - 50 000 грн. На гасіння пожежі підрозділи ДСНС не викиликалися.
 
5. Пожежа в житловому секторі Ріпкинський район, с. Даничі О 22:45 сталася пожежа сінника. Вогнем знищено сінник та 10 т сіна. Причина - підпал. Збиток - 10 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 30 000 грн.
 
6. Пожежа в житловому секторі смт Ріпки, вул. Короленка О 00:10 сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено будівлю та дах поруч розташованої господарчої будівлі. Причина та збитки встановлюються.  Врятовано матеріальних цінностей на суму 60 000 грн. 
 
7. Пожежа в житловому секторі Бобровицький район, с. Нова Басань О 01:45 сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю на площі 3 кв.м, пошкоджено стіну на площі 12 кв.м. Причина встановлюється. Збиток - 1000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100 000 грн. 
 
8. Пожежа в житловому секторі Варвинський район, с. Журавка О 03:20 сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено перекриття на площі 20 кв.м. Причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збиток - 6000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 40 000 грн.
 
9. Пожежа в житловому секторі м. Ніжин, вул. Липоврізька О 04:36 сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено майно, пошкоджено стіни та перекриття. Причина - необережність під час куріння господаря. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100 000 грн.
 
10. Пожежа в житловому секторі Чернігівський район, с. Красне О 05:15 сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття. Причина, збитки та сума врятованого встановлюються.
 


Інші повідомлення: 

О 06:30 8 січня сталося аварійне відключення електропостачання 35 населених пунктів в Семенівському районі. Внаслідок цього зупинилася робота 5 котелень у м. Семенівка (300 абонентів, ЦРЛ). Станом на 11:50 аварійними бригадами ПАТ ЕК "Чернігівобленерго" енергопостачання в Семенівському районі було відновлено в повному обсязі. Остаточні причини події та її наслідки встановлюються.

Останні новини Чернігівщини

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

 Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району

Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району 16:39

Сьогодні близько 6:40 ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок вибуху двоє чоловіків зазнали поранень і були госпіталізовані.

На Чернігівщині поліцейські викрили учасника схеми, який за хабарі сприяв у визнанні ухилянтів непридатними до військової служби 16:37

Слідчі Головного управління Нацполіції в Чернігівській області повідомили фігуранту про підозру, а суд взяв його під варту.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини