Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:48:40

Понад 64 тисячі електронних ключів отримали платники Чернігівщини у 2014 році

31.12.2014   12:04Агенцiя

Розвиток електронних сервісів та співпраця з платниками, розширення кола користувачів сервісів є одним з важливих напрямків діяльності органів фіскальної служби Чернігівщини.

У 2014 році клієнтами Центру сертифікації ключів в цілому по області стали 21,4 тис. платників (зокрема: 5,2 тис. – юридичних осіб та 16,2 тис. фізичних осіб), яким безкоштовно сформовано близько 64,2 тис. посилених сертифікатів для подання звітності. Така динаміка красномовно свідчить про ефективність електронних сервісів та постійне зростання кількості бажаючих оцінити переваги подання звітності в електронному вигляді, адже це зберігає час та гроші.

Слід зазначити, що у 2014 році сфера використання безкоштовних електронних ключів стала ширшою. Відтепер електронний цифровий підпис (ЕЦП) можна використовувати не лише для подачі податкової звітності, звітів до пенсійного фонду та статистики.

За допомогою ЕЦП, наданого Акредитованим центром сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС, можна брати участь у торгах з продажу арештованого майна «СЕТАМ» та здійснювати державні закупівлі.

Нагадуємо, що послуги електронного цифрового підпису надаються безкоштовно органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям всіх форм власності, іншим суб’єктами господарської діяльності та фізичним особам. Робота Центру забезпечується сучасним програмно-технічним комплексом, який забезпечує високий рівень надійності захисту інформації, що дуже важливо для користувачів.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини