Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 18:07:37

Напередодні реформування системи загальнообов’язкового державного соціального страхування

26.12.2014   08:01Агенцiя

Відбулася нарада директорів міжрайонних та Чернігівської міської виконавчих дирекцій обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

25 грудня відбулася нарада директорів міжрайонних та Чернігівської міської виконавчих дирекцій обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, на якій було розглянуто низку питань, зокрема: про підсумки комплексної ревізії обласного відділення, яка проводилася у листопаді – грудні Виконавчою дирекцією Фонду, прийняття звітності від страхувальників та підготовку фінансової звітності за 2014 рік, практику ведення договірної роботи міжрайонними та міською виконавчими дирекціями відділення, актуальні питання співпраці з територіальними лікувально-профілактичними закладами області по контролю за обґрунтованістю видачі та продовження листків непрацездатності, висвітлення діяльності відділення Фонду у засобах масової інформації Чернігівщини.

Відкриваючи нараду, директор виконавчої дирекції обласного відділення Фонду Савич П.І., розповів про підсумки роботи відділення у 2014 році, зазначивши, що не дивлячись на складну суспільно – політичну ситуацію в державі, забезпечено виконання завдань по всіх напрямках роботи, у тому числі, проведено виплати матеріального забезпечення застрахованих осіб та забезпечено надання соціальних послуг. Водночас проведено масштабну оздоровчу кампанію. Так, на фінансування оздоровлення дітей в дитячих закладах оздоровлення влітку поточного року використано 18 447 715,00 грн. У порівнянні з 2013 роком коштів використано на 8 448 045,90 грн. або на 84,5 % більше. Оздоровлено 8 494 дитини.
Про підсумки комплексної ревізії обласного відділення, яка проводилася у листопаді – грудні Виконавчою дирекцією Фонду, розповів заступник директора С.А.Носовець.

В ході наради обговорено і питання роботи в умовах очікуваного реформування системи загальнообов’язкового соціального страхування в Україні.

Засідання пройшло під головуванням директора виконавчої дирекції обласного відділення Фонду Савича П.І.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.