Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:00:06

Благодійний продовольчий ярмарок "Святий Миколай – воїнам АТО" пройшов у Чернігові

22.12.2014   07:37

20 грудня у Чернігові прошов благодійний продовольчий ярмарок «Святий Миколай – воїнам АТО». Організаторами заходу виступили Чернігівська обласна державна адміністрація, Департамент агропромислового розвитку обласної державної адміністрації, Чернігівська міська рада, громадське формування «Самооборона Чернігівщини».

Гості ярмарку мали змогу придбати продукцію підприємств харчової промисловості, сільськогосподарських підприємств Чернігівщини за цінами виробника та органічної продукції.

– Ярмарок для городян – це можливість змістовно провести час та вибрати для себе товари місцевих сільгоспвиробників. Але сьогоднішній ярмарок особливий тим, що значна частина виручених коштів буде направлена на надання допомоги воїнам чернігівських батальйонів, які беруть участь в АТО на сході країни, захищаючи єдність і цілісність Української держави, - зазначив в.о. голови обласної державної адміністрації Сергій Журман, відкриваючи ярмарок.

Він також вручив державну нагороду – Почесного звання «Заслужений працівник сільського господарства України» удостоєний директор ТОВ «Переможець» Новгород-Сіверського району Василь Федосович Юдицький.

В рамках заходу також відбувся збір благодійної допомоги для Чернігівських батальйонів та військово-патріотичні акції: городяни мали змогу взяти участь у плетінні маскувальної сітки, написати листа або намалювати малюнок, який буде відправлений у зону АТО. Також працювали виставка-продаж робіт майстрів народної творчості «Містечко Майстрів» та виставка дитячих художніх робіт патріотичного спрямування учнів шкіл м. Чернігова.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини