Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:03:59

Співробітники ДПтС України в Чернігівській області урочисто склали присягу на вірність Батьківщині

19.12.2014   07:50Агенцiя

Пенітенціарії Чернігівщини вишикувалися на плацу Чернігівського слідчого ізолятора управління ДПтС України в Чернігівській області та приготувалися до того, аби присягнути на вірність народу України.

Новопризначені співробітники пройшли повний курс підготовки, опановуючи професійні вміння та навички, аби нести службу в установах виконання покарань Чернігівської області. З усією відповідальністю і розумінням того, що відтепер на їх плечах лежить значний обов’язок, співробітники ДПтС України в Чернігівській області присягнули на вірність своєму народу.

В урочистій атмосфері текст Присяги зачитали 16 співробітників з Чернігівської виправної колонії № 44, Менської виправної колонії № 91, Новгород-Сіверської установи виконання покарань № 31 та Чернігівського СІЗО, вперше прийняті на службу, та кожен із них урочисто підписав текст документа.

З цією визначною та хвилюючою подією у житті пенітенціаріїв привітали заступники начальника управління ДПтС України в Чернігівській області полковник внутрішньої служби Вячеслав Козка та підполковник внутрішньої служби Василь Гавриленко.

По закінченню даного заходу священнослужитель Єлецького жіночого монастиря отець Василь благословив співробітників на ратну службу.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини