Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:09:28

Розпочав діяти Реєстр волонтерів антитерористичної операції

17.12.2014   13:38Агенцiя

Про це повідомила начальник відділу обліку платників та обробки податкової звітності ДПІ у м. Чернігові Наталія Корчевська.

- 5 грудня набрав чинності наказ Міністерства фінансів від 30.10.14 року № 1089 «Про затвердження порядку  формування та ведення реєстру волонтерів антитерористичної  операції», згідно якого на органи фіскальної служби покладено обов’язки щодо формування та ведення Реєстру волонтерів та його щодекадного оприлюднення на офіційному веб-порталі ДФС, - поінформувала податківець.

Для включення до Реєстру фізична особа - благодійник подає до органу ДФС Заяву про включення до Реєстру волонтерів антитерористичної операції за формою № 1-РВ з позначкою «Включення до реєстру».

Разом із заявою подається:
- оригінал та копія документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, або сторінки паспорта, до якої внесені дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру, або сторінки паспорта, до якої внесена відмітка про право здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта;
- довідки (довідку) про відкриття/закриття рахунка фізичною особою за формою № 4-РВ (додаток 4), що призначений для здійснення благодійної діяльності .

У заяві  мають бути зазначені категорії фізичних осіб, на користь яких надається благодійна допомога, та дата  початку здійснення діяльності  як волонтера АТО. Процедура  включення здійснюється протягом одного робочого дня.

Утой же час, підкреслила фахівець, дата початку здійснення діяльності як волонтера АТО не може бути раніше 21.11.13року та раніше дати відкриття  рахунків, призначених для здійснення благодійної діяльності.

- Датою включення фізосoби-благодійника до Реєстру є дата  внесення  відповідного запису до цього Реєстру. Відповідь про результати розгляду заяви заявник може отримати протягом одного робочого дня, що настає за днем отримання органом ДФС заяви, - зазначила Наталія Корчевська

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини