Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:49:52

"Просимо не допустити знищення потужного підприємства Чернігівщини"

11.12.2014   11:11

З такою вимогою на прийом до голови обласної ради Миколи Звєрєва прийшли 10 грудня близько шістдесяти акціонерів ПрАТ «Чернігівський м'ясокомбінат», повідомляє Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради.

У своєму колективному зверненні на ім'я очільника обласної представницької влади заявники скаржаться на керівництво акціонерного товариства, яке, за їх словами, «умисно створило умови, за яких підприємство є неплатоспроможним». Акціонери просять «дієво використати повноваження», передбачені чинним законодавством, аби припинити демонтаж підприємства і відновити його потужності «для забезпечення соціально-економічного благополуччя як працівників підприємства, так і нашого регіону в цілому».

Окрім того, сьогодні голова обласної ради прийняв окремо ще вісімнадцятьох відвідувачів, які прийшли до керівника не лише зі своїми скаргами, проблемами чи проханнями, але й із цікавим пропозиціями.

Зокрема, пенсіонер із Анисова Чернігівського району Іван Федусь пропонує надати свою земельну ділянку для розвитку «зеленого» туризму, а житель обласного центру Валерій Ковальов прийшов на прийом аби підтримати економічні ініціативи у сфері енергозбереження. Ще один чернігівець, член Спілки журналістів України Володимир Лисенко, приніс у громадську приймальню портфель надрукованих нарисів про ветеранів Другої світової війни з проханням посприяти у виданні книги під робочою назвою «Йшли у бій молодими».

Звернувся цього дня до Миколи Звєрєва і депутат Київської обласної ради, очільник Антикорупційної громадської спілки «Совість», який вніс пропозиції щодо проведення обласного форуму громадських об'єднань...

В числі проблем, з якими громадяни прийшли сьогодні до керівника, переважали питання земельних відносин, надання матеріальної допомоги, діяльності правоохоронних органів, покращання житлових умов, працевлаштування, ремонтних робіт тощо.

Спілкуючись з людьми, Микола Звєрєв, запевнив, що обласна рада зробить все належне, аби кожне звернення було ретельно розглянуто і не лишилося поза увагою.

Довідково. Згідно затвердженого графіка, прийом громадян головою обласної ради здійснюється кожної другої, четвертої середи щомісяця. Попередній запис на прийом відбувається за адресою: м. Чернігів, пр. Миру, 43, каб. 106, або по телефону (0462) 676-652.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини