Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:22:23

Правоохоронці встановили нові факти у злочинній діяльності чоловіка, який втягнув у порнобізнес всю сім'ю

02.12.2014   11:14

На Чернігівщині негідник за 50 гривень здавав в оренду збоченцям свою малолітню падчерку. Як ми вже розповідали, раніше судимий за розбещення неповнолітніх та виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, чоловік широко розгорнув незаконний бізнес, підключивши до нього дружину і падчерку.

Не обтяжений моральними принципами, чоловік продавав через Інтернет фото-відеоматеріали, на яких він, а також клієнти вступають у статеві зв'язки з його дружиною і падчеркою, яку «голова родини» ґвалтував з 12 років.

В ході досудового слідства оперативниками було встановлено нові факти. Так, обіцянками грошової винагороди та погрозами сутенер втягнув у проституцію свою малолітню падчерку. Ціна питання - 50 гривень. Клієнтів поважного віку (переважно таксистів) він запрошував до свого гаражу. Всі оргії, які там відбувалися, він знімав на фото і відео, щоб потім продати.

Про ступінь морального падіння чоловіка говорить той факт, що свою дружину на шостому місяці вагітності він продавав столичним клієнтам за $300. Якщо ж дружина через погане самопочуття заперечувала проти «роботи», чоловік її жорстоко карав.

Як розповів тимчасово виконуючий обов'язки начальника УМВС України в Чернігівській області Вадим Філашкін, до відкритих 12 кримінальних проваджень відносно глави сімейства, його дружини та ще двох осіб додасться ще одне - за частиною 3 статті 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої. Наразі зловмисник перебуває у СІЗО міста Чернігова.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини