Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:45:55

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

02.12.2014   10:32

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 01 грудня по 08 годину 02 грудня 2014 року

Надзвичайні ситуації:

Продовжується гасіння пожежі торфу між с. Горошківка та с. Стовпівка, Городнянського району. Робота організована в цілодобовому режимі, залучено 8 одиниць техніки та 36 чоловік особового складу. З початку гасіння ліквідовано загорання торфу на площі 36,5 га. Загроза розповсюдження пожежі на населені пункти, лісові масиви та на опори ліній електропередач відсутня.

Пожежі: протягом доби зареєстровано 7 пожеж в житловому секторі. Травмовано 1 людину. Врятовано 1 людину.

1. Пожежа в житловому секторі Ніжинський район, с. Кукшин 30.11.2014 р. о 22 год. 00 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено будівлю. Причина - порушення правил монтажу електромережі. Збиток - 10 000 грн. Підрозділи ДСНС на гасіння пожежі не залучались.

2. Пожежа в житловому секторі Чернігівський район, с. Боромики О 12 год. 04 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено стіни та перекриття. Причина - електростатичний розряд при прориві прокладки фланцю газового стояку. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 70 000 грн.

3. Пожежа в житловому секторі Козелецький район, с. Любечанинів О 17 год. 10 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено 10 кв. м покрівлі та перекриття. Причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50 000 грн.

4. Пожежа в житловому секторі Куликівський район, с. Дрімайлівка О 18 год. 15 хв. сталася пожежа літньої кухні. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено перекриття. Причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збиток - 5 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50 000 грн.

5. Пожежа в житловому секторі м. Корюківка, вул. Вокзальна В 00 год. 25 хв. сталася пожежа одноповерхового 11-ти квартирного житлового будинку. Балансоутримувач встановлюється. Вогнем знищено майно квартири № 6, пошкоджено покрівлю та перекриття на площі 10 кв. м. Власник квартири, причина та збитки встановлюються. Врятовано гр. М., 1970 р.н., який з опіками обличчя 1-2 ступеня був доставлений до ЦРЛ м. Корюківка, та матеріальних цінностей на суму 200 000 грн.

6. Пожежа в житловому секторі Сосницький район, с. Філонівка О 01 год. 53 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено будинок. Ймовірна причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збиток - 5 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 35 000 грн.

7. Пожежа в житловому секторі м. Чернігів, вул. Толстого О 03 год. 38 хв. сталася пожежа одноповерхового 3-х квартирного житлового будинку. Вогнем знищено майно, пошкоджено перекриття квартири № 2, пошкоджено покрівлю та перекриття квартири №1. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100 000 грн.

Інші повідомлення:

О 19 год. 01 хв. в помешканні гр. К., 1984 р.н., за адресою: м. Чернігів, пров. Фікселя, стався розлив ртуті внаслідок пошкодження медичного термометра. Особовим складом відділення РХЗ АРЧ АРЗ СП проведено демеркуризацію приміщення та вилучено ртуть у кількості 2 г.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини