Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 00:15:50

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

01.12.2014   09:46

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 30 листопада по 08 годину 01 грудня 2014 року

Надзвичайні ситуації:

Продовжується гасіння пожежі торфу між с. Горошківка та с. Стовпівка, Городнянського району. Робота організована в цілодобовому режимі, залучено 8 одиниць техніки та 36 чоловік особового складу. З початку гасіння ліквідовано загорання торфу на площі 33 га. Загроза розповсюдження пожежі на населені пункти, лісові масиви та на опори ліній електропередач відсутня.


Пожежі: протягом доби зареєстровано 3 пожежі, з яких 2 в житловому секторі та 1 інша

1. Пожежа смт Сосниця О 16 год. 25 хв. на території парку сталася пожежа дерева. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток відсутній. Врятовано матеріальних цінностей на суму 10 000 грн.

2. Пожежа в житловому секторі Прилуцький район, с. Валки О 17 год. 15 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 7 кв.м, пошкоджено стіни. Причина - коротке замикання електромережі. Збиток - 20 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100 000 грн.

3. Пожежа в житловому секторі Чернігівський район, с. Зайці О 02 год. 20 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено стіни. Причина встановлюється. Збиток - 3000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 150 000 грн.


Дорожньо-транспортні пригоди:

30.11.2014 року близько 10 год. 00 хв. на 63 км автодороги Кобижча - Новий Биків - Ічня, Ніжинського району, було виявлено в кюветі автомобіль "FORD SCORPIO" в якому знаходилось тіло водія. Для надання допомоги по вилученню тіла залучалось відділення 16 ДПРЧ м. Ніжин (4 чоловіки особового складу, 1 одиниця техніки).


Інші повідомлення:

О 21 год. 15 хв. біля смт Короп (автодорога Короп-Вільне) водій автомобіля "ВАЗ-2106" не впорався з керування, з'їхав у кювет та перекинувся. Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучалось відділення 9 ДПРП смт Короп (3 чоловіки особового складу, 1 одиниця техніки).

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.