Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:57:17

Інвестори "Домобудівника" вимагають справедливості

29.11.2014   11:40Агенцiя

28 листопада о дев’ятій ранку група інвесторів підприємства «Домобудівник» перекрила дорогу на виїзді з Чернігова, в районі силікатного заводу, вимагаючи завершення будівництва свого житла, якого вони чекають вже близько двох років.

Постраждали внаслідок затримки будівництва близько 70 сімей у Чернігові, а є ще не завершене «Домобудівником» житло в Ніжині.

Частина громадян взяли кредити, а тепер змушені сплачувати відсотки до банківських установ, не маючи з цих витрат ніякого зиску. Частина людей продали свого часу свої квартири і оселилися у родичів, сподіваючись потерпіти й отримати власне житло. Але проблема триває вже не перший рік, а люди досі несуть матеріальні збитки й морально страждають.

Перекриття дороги навіть і на 10 хвилин призвело до суперечок з водіями й пасажирами автотранспорту. Правоохоронці кажуть, що поки акція не вийшла за часові рамки в 10 хвилин, — кримінальне порушення вони не фіксували.

Це, за словами організаторів, попереджувальна акція – вони надалі мають намір вдаватися до ще більш рішучих заходів.


http://chodtrk.com.ua/?p=18970

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.