Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:54:11

Від кохання до ненависті один крок

26.11.2014   13:24

Працівники Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області відкрили кримінальне провадження за фактом погрози вбивством чоловіком своєї колишньої дружини.

Як розповів начальник ЧМВ УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Володимир Рапута, до чергової частини Чернігівського міського відділу УМВС звернулась 36-річна чернігівка з заявою про те, що її намагався вбити колишній чоловік. Як доказ, вона продемонструвала порізану руку.

В ході подальшої перевірки співробітниками міліції було встановлено, що потерпіла вже тривалий час розлучена зі своїм колишнім чоловіком, але стільки ж часу вони не можуть поділити приватний будинок, який, на правах власності, належить жінці. Колишній чоловік через суд намагається залишитися в будинку.

Тому і досі з цього приводу триває судова тяганина. А поки справа щодо проживання в будинку чоловіка не завершилась, колишнє подружжя проживає окремо в інших помешканнях, а за комунальні послуги щомісячно сплачує жінка.

Того дня вона приїхала за платіжними квитанціями, коли біля будинку побачила і свого колишнього чоловіка. Удвох вони зайшли до будинку, але вже через кілька хвилин між ними виникла сварка. Чоловік почав ображати жінку, та погрожувати вбивством, а вже за мить - схопив ніж та намагався завдати їй тілесних ушкоджень. Захищаючись, жінка виставила вперед руки і удар прийшовся по руці. Як наслідок - розрізана долоня. Чоловік з місця пригоди втік, а потерпіла викликала міліцію.

Як повідомив полковник міліції Володимир Рапута, за даним фактом відкрито кримінальне провадження згідно ч.1 ст.129 Кримінального кодексу України «погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози», що передбачає арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.

Наразі триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини