Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:04:35

У Чернігові відкрили пам’ятну дошку на честь загиблого військовослужбовця cтаршого солдата Володимира Близнюка

25.11.2014   17:44

У Чернігові відбулося урочисте відкриття пам’ятної дошки на честь воїна української армії Володимира Близнюка, загиблого під час проведення антитерористичної операції на сході України. Пам’ятку розмістили на будівлі чернігівського колегіуму №11, випускником якого був військовослужбовець.

Почесне право відкрити меморіальну дошку було надано чернігівському міському голові Олександру Соколову, директору навчального закладу Світлані Рубан та батькам загиблого воїна. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Володимира, поклали квіти до пам’ятки, поспілкувалися з батьками та висловили слова підтримки та співчуття.

Старший солдат Володимир Близнюк був призваний до армійських лав як доброволець. Служив на посаді помічника гранатометника в чернігівському батальйоні територіальної оборони.

6 вересня, Володимир разом з бойовими товаришами охороняв важливий об’єкт неподалік Станиці Луганської. Того дня, близько 16.00 бойовики здійснили підступний мінометний обстріл даної позиції українських бійців. Від отриманих осколкових поранень Володимир помер.

- Володимир Близнюк мав чітку життєву позицію. Був патріотом, любив рідну Україну. І з життя пішов як герой, захищаючи її. Він завжди залишиться у нашій пам’яті, - розповіла директор колегіуму № 11 Світлана Рубан.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини