Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:57:02

"Давайте 150 тисяч, бо ваш син-наркоторговець у міліції"

20.11.2014   16:37

Правоохоронці вже неодноразово застерігали, попереджали та нагадували по радіо, телебаченню і на сторінках преси про так звані «телефонні шахрайства», та наші громадяни продовжують потрапляти на гачок аферистів, які оббирають людей, обманом входячи до них у довіру та видурюючи гроші.

Ось і вчора черговою жертвою «телефонного» шахрая стала 47-річна жителька села Стахорщина Новгород-Сіверського району. До її квартири зателефонував невідомий чоловік і, відрекомендувавшись слідчим районного відділу внутрішніх справ і навіть своє прізвище назвав, повідомив, що її син зараз знаходиться у міліції: його затримано за передачу пакунку з наркотиками.

Тепер йому загрожують великі неприємності. Але за 150 тисяч гривень цей «добродій» може «позитивно вирішити питання». Звичайно ж, тільки про це нікому не потрібно говорити, а гроші необхідно перерахувати через термінал на банківську картку негайно.

Спантеличена жінка вже через якусь годину, зібравши п'ять тисяч гривень, усі заощадження, які в неї були, стояла біля найближчого терміналу. Зробивши все так, як сказав «міліціонер», жінка вирішила, на всякий випадок, зателефонувати синові. Той відразу ж взяв слухавку і довго не міг втямити про які гроші та які наркотики розповідає йому мати. Та коли, нарешті, дійшло йому, то тільки й порадив матері негайно йти до міліції і писати заяву, що її ошукав шахрай. Мати так і зробила.

Отож, не вірте нікому, якщо раптом надійде на ваш телефон аналогічний дзвінок. Міліція ж такими брудними справами не займається. Це повинен уже усвідомити кожен. А вивести шахрая «на чисту воду», затримати його і, як кажуть, дати йому по заслугах - оце і є першочергова справа наших правоохоронців. Тож якщо вас скривдили чи ошукали - не гаючи часу набирайте «102», і працівники міліції обов'язково прийдуть на допомогу!
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини