Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 00:07:22

Викрадача "жигулів" затримали співробітники патрульної служби міліції та ДАІ

18.11.2014   16:47

В рамках проведення оперативно - профілактичної операції «Майно» співробітники ДАІ, патрульної служби та карного розшуку Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області «по гарячих слідах» затримали 25-річного мешканця Чернігівської області, який скоїв викрадення автомобіля «ВАЗ 2105».

Як розповів начальник ЧМВ УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Володимир Рапута, 13 листопада поточного року до чергової частини Чернігівського міського відділу УМВС звернувся 36-річний житель обласного центру з заявою про те, що вночі невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем «ВАЗ-2105», який знаходився біля будинку по вул. Волковича.

Правоохоронцями негайно було розіслано орієнтування, наряди та патрулі в місті були зорієнтовані на розшук викраденого автомобіля, оповіщені пости ДАІ на виїздах із міста.

Невдовзі на одній з вулиць міста співробітники патрульної служби міліції побачили автомобіль, за прикметами схожий на викрадений. Він повільно їхав вулицею з вимкненими фарами. На спробу правоохоронців зупинити автівку - водій лише додав швидкості. Почалося переслідування.

На допомогу наряду ПС прийшли співробітники ДАІ. Вже спільно, двома екіпажами міліціонери заблокували машину-втікачку на одній з вулиць Чернігова. Крадій ще мав примарну надію врятуватися втечею, але і вона розвіялася, коли через кілька десятків метрів бігу з перешкодами він опинився в руках міліціонерів.

Викрадачем виявився раніше судимий 25-річний мешканець Срібнянського району. В Чернігів його привела тяга до розваг та пригод. То ж після чергової гучної гулянки чоловік, йдучи вулицею, побачив автомобіль і захотів покататися. З'ясувавши, що машина не замкнена, молодик звичним рухом з'єднав потрібні дротики і гайнув кататися містом.

Як зазначив полковник міліції Володимир Рапута, за фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження за ч. 2 статті 289 Кримінального кодексу України «незаконне заволодіння транспортним засобом», що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.