Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:23:34

Чернігів: знищено артилерійський снаряд часів війни

18.11.2014   07:34

16 листопада о 14:00 у Чернігові до служби "101" обласного Управління ДСНС надійшло повідомлення про те, що на березі затоки р. Десна в СТ "Жайворонок" виявлено предмет схожий за ознаками на артилерійський снаряд. Його знайшов місцевій рибалка під час риболовлі.

Місце виявлення боєпарипасу було взято під охорону правоохоронцями.
17 листопада до місця пригоди прибула піротехнічна група аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС у Чернігівській області. Фахівці ідентифікували небезпечну знахідку, як артилерійський снаряд калібру 100 мм часів Великої Вітчизняної війни.

Після проведення необхідних робіт та обстеження прилеглої території, вибухонебезпечний предмет вивезли спецавтомобілем у визначене місце за межами Чернігова та о 11:30 знищили.

Рятувальники застерігають! У разі виявлення вибухонебезпечних, або схожих за ознаками на них предметів необхідно негайно повідомити оперативно-рятувальну службу "101", або міліцію. Крім того, слід припинити будь-які роботи, встановити попереджувальні знаки або огородження. Категорично забороняється брати небезпечні знахідки в руки, переносити або перекочувати, завдавати по них ударів та кидати у вогнище.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини