Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 22:08:38

До дня працівників радіо, телебачення та зв’язку України

15.11.2014   08:51

Девіз працівників зв’язку та сфери інформатизації: "Ми працюємо, щоб Україна стала розвиненою інформаційною державою".

Обласна рада докладе усіх зусиль щоб зберегти та розвинути регіональне талерадіомовлення на теренах Чернігівщини. Про це під час вітання колективу Чернігівської обласної держтелерадіо компанії з їх професійним святом заявив очільник обласної представницької влади Микола Звєрєв. Він наголосив на тому, що питання якісного і оперативного телерадіомовлення на всій без виключення території області це, насамперед, питання національної інформаційної безпеки України.

Наскільки проінформованим та свідомим буде наше суспільство залежить від щоденної праці журналістів. На цьому в.о. голови обласної державної адміністрації Сергій Журман наголосив, вітаючи працівників Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії «Сівер-центр» напередодні професійного свята – Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку. Він відзначив особливості роботи засобів масової інформації у цей непростий період, коли від кожного слова журналіста залежить настрій та позиція окремої людини та суспільства в цілому.

Працівників телерадіокомпанії привітали також представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення в Чернігівській області Леонід Мельник та генеральний директор ОДТРК Аркадій Білібаєв.


З нагоди свята кращі медійники отримали нагороди Державного комітету телебачення і радіомовлення України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, обласної державної адміністрації та обласної ради.

За особистий внесок у розбудову регіонального інформаційного простору, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку.


Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено

Степовика Дмитра Петровича - заступника начальника виробничо-технічного відділу телебачення – провідного інженера засобів радіо та телебачення Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії.
Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено

Петренку Миколі Миколайовичу - начальнику виробничо-технічного відділу телебачення Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії;

Слєсаревич Оксані Віталіївні - заступнику начальника виробничо-технічного відділу телебачення – провідному режисеру Чернігівської обласної
державної телерадіокомпанії;

Сьоміну Максиму Володимировичу - режисеру 1-ї категорії Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії.


Почесною грамотою обласної ради нагороджено

Анікейчика Юрія Анатолійовича, звукорежисера виробничо-технічного відділу телебачення Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії,

Сільську Валентину Миколаївну, референта творчого об’єднання радіомовлення Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини