Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:31:55

Куликівські правоохоронці знешкодили дебошира і хулігана, який тероризував ціле село

13.11.2014   13:52

Співробітники Куликівського райвідділу УМВС викрили зловмисника, який протягом десяти днів двічі пограбував свою колишню співмешканку, а ще систематично крав у своїх односельчан велосипеди. На вихідних до Куликівського райвідділу внутрішніх справ надійшла оперативна інформація про те, що в одному з сіл району скоєно пограбування.

Зловмисник відібрав у жінки велосипед, яким вона їхала у своїх справах. У вказаний населений пункт одразу була направлена слідчо-оперативна група та дільничний інспектор, який обслуговує його.

В ході проведення бесіди з потерпілою з'ясувалося, що злочин стався ще п'ять днів тому і це вже друге за десять днів пограбування. Бідолашна, налякана постійними залякуваннями та знущаннями, жінка не наважувалася звернутися до правоохоронців по допомогу. Зловмисник - її колишній співмешканець, з яким вони прожили три роки, але розійшлися трохи більше ніж пів року тому, продовжує її тероризувати за знущатися. За свідченням свідків - односельців потерпілої, 22-річний чоловік не раз бив її, просто перестрівши на вулиці. А три тижні тому, коли 27-річна жінка йшла на роботу в нічну зміну, перестрів її на вулиці, силоміць заштовхав її до будинку свого родича, який на той момент був у від'їзді, і відібрав сережки, попередньо побивши та познущавшись над нею.

І знов жінка не наважилася звернутися до правоохоронців. Лише коли десять днів по тому цей покидьок знову напав на неї на вулиці села і відібрав велосипед, до міліції звернувся вже батько потерпілої.

В ході проведення оперативно-розшукових дій було встановлено, що цей нероба та розбишака тероризує не лише свою «колишню» а й усе село. За свідченнями односельчан, він не раз вже викрадав у них велосипеди. Але коли не встигав продати, селяни самі відбирали в нього своє викрадене майно, а до міліції так і не зверталися. А коли ж власник двоколісного не зразу виявляв пропажу - доводилося залишатися ні з чим.

Молодик - ніде не працюючий, раніше засуджений за браконьєрство, він днями і тижнями пропадав або в лісі або на Десні, займаючись водним або мисливським промислом. До речі, не завжди законним. Тому, щоб затримати зловмисника правоохоронцям довелося влаштовувати на нього засідку.

Під час спілкування із підозрюваним, чолов'яга визнав свою провину та дав правдиві свідчення. Зараз він перевіряється на причетність до інших аналогічних злочинів. За фактами пограбувань відкрите кримінальне провадження згідно ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «грабіж», що передбачає покарання аж до позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Досудове розслідування триває.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини