Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 15:49:14

Програма "Врятуймо добру людину": 20-річний Андрій потребує допомоги

06.11.2014   13:46Агенцiя

На початку листопада 2014 року до громадської організації «ЦПМ «Апельсин» звернувся 20-річний Андрій Заяц із проханням допомогти у зборі коштів на декілька курсів хіміотерапії.

Навесні цього року у Андрія виявили "тотальний поліпоз" прямої кишки і товстого кишечника. Його виявили випадково. Лікар відправив хлопця на обстеження після того як він поскаржився на якийсь дискомфорт в шлунку. При обстеженні в шлунку у нього виявили поліп. Лікарі порадили Андрієві пройти обстеження кишечника. Клоноскопія показала, що поліпів у кишечнику дуже багато. Йому поставили діагноз "тотальний поліпоз". В результаті потрібно було робити операцію з повного видалення кишечника. Видаляти поліпи по одиночці було не можна, так як їх було дуже багато. Швидше за все ця хвороба передалася Андрію генетично, так як у його родичів був такий же діагноз. В Чернігові  за операцію ніхто не взявся. Тому Андрій пройшов обстеження, яке підтвердило, що зберегти кишечник не можна.

10 жовтня була проведена операція, яка пройшла успішно. Після операції зробили гістологічні аналізи, результати яких показали, що у Андрія злоякісна пухлина. Призначено шість курсів хіміотерапії.
«Я не рідна мати Андрія. Зараз знаходжусь у декретній відпустці, а його батько працює електриком. У нас є ще маленька дитина. Доходи сім’ї не можуть нам дозволити оплатити лікування. Ми ледве-ледве змогли зібрати 30 000 гривень, які пішли на операцію. Де взяти кошти на курси хіміотерапії ми не знаємо, бо самі вже і так набрали боргів. Курс «хімії» ми повинні були почати кілька днів тому, але не зробили цього через відсутність грошей. На один курс потрібно 12 000 гривень.  У Чернігівській міськраді нам пообіцяли дати 500 гривень, але тільки в кінці місяця. Зараз у нас надія тільки на звичайних людей. Тому я дуже прошу всіх, у кого є можливість, допомогти нам. Це наша остання надія», - розповідає мати Андрія, Марина Заяц.

Якщо ви можете допомогти, хоча б гривнею, перерахуйте будь-ласка кошти на:
МГО ЦПМ «Апельсин»
Код: 26180123
р/р 26003188890
в АБ «Укргазбанк» в м. Києві
МФО 320478
Призначення платежу: «Безповоротна фінансова допомога на акцію «Врятуймо добру людину. Заяц Андрій»

Дмитро Лук’янов
 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.