Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:05:23

На Чернігівщині "замінували" окружком № 207

27.10.2014   16:19Агенцiя

У Порошенка підозрюють, що у мінуванні сприяв основний конкурент їхнього кандидата – Ігор Рибаков.

З приміщення окружної виборчої комісії № 207 евакуюють людей через повідомлення про замінування. Про це повідомили в прес-службі кандидата по цьому округу від «Блоку Петра Порошенка» Анатолія Євлахова.

За даними прес-служби, «після оприлюднення результатів паралельного підрахунку голосів на підставі копій протоколів по 207 виборчому округу, згідно з якими перемогу з різницею в 601 голос отримує представник Блоку Петра Порошенка – Анатолій Євлахов, надійшла інформація, що ОВК заміновано».

«Міліція насильно виводить людей, в приміщенні окружної виборчої комісії залишають невідомих осіб. Є велика підозра, що це дії основного конкурента лідера паралельного підрахунку голосів Анатолія Євлахова - Ігоря Рибакова», - заявили в прес-службі.

Наразі, за данними офіційного сайту ЦВК на окрузі №207 підраховано лише 6,64% протоколів. Рибаков лідирує з результатом 47,64%, Євлахов – 34,05%.


http://tyzhden.ua/News/122284

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини