Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 15:21:29

ТОВ "ШБУ №14" зробить капітальний ремонт вулиці Кільцевої за 4,32 млн грн.

09.10.2014   14:38Агенцiя

Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міськради 2 жовтня уклало угоду з ТОВ «ШБУ №14» на капітальний ремонт вулиці Кільцевої вартістю 4,32 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Загальна довжина ділянок капітального ремонту вулиці – 1898 м. Передбачено ремонт існуючого покриття з улаштуванням асфальтобетонного покриття, а також улаштування покриття на шести з’їздах.

Директором «ШБУ №14» є Олександр Харчук, депутат Чернігівської облради попереднього скликання (Партія регіонів), який раніше також був співзасновником підприємства.

Тепер фірма переоформлена на Костянтина Будьонного, відомого як бізнес-партнер позафракційного нардепа Владислава Атрошенка по ТОВ «Ріел Ко.». Підписантом підприємства є Тетяна Нагорна, котра відома як директор ДП «Тех-Сервіс» ТОВ «Телеорганізація «Ніса», співвласником якого є Атрошенко.

За даними «ВДЗ», за останні п’ять років фірма «ШБУ №14» виграла тендери на загальну суму 285,62 млн грн., практично всі – у Чернігівській області.

Наші гроші

Останні новини Чернігівщини

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION