Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:53:12

ПАТ "Чернігівобленерго" змінило управління

08.10.2014   11:07Агенцiя

З 7 жовтня Головою Правління ПАТ «Чернігівобленерго» призначено Юрія Касіча. Він змінив на цій посаді Юрія Бойко, який очолював підприємство з 2012 року.

Представники акціонерів повідомили, що зміна керівного складу Товариства  відбулася через ротацію топ-менеджерів  для просування сучасних, інноваційних рішень в електроенергетиці, спрямованих на підвищення надійності та ефективності електропостачання на підприємствах - лідерах галузі.

Юрій Петрович Касіч, народився у Києві у 1971 році.Закінчив Київський політехнічний інститут за фахом «Електричні мережі та системи». Кар‘єру в енергетиці розпочав з електромонтера Київської ТЕЦ-5. Згодом обіймав посади начальника диспетчерської служби та головного диспетчера  НЕК «Укренерго», технічного директора «Черкасиобленерго» та «Вінницяобленерго». До свого призначення  в ПАТ «Чернігівобленерго» працював Генеральним директором  ПАТ «Вінницяобленерго», де запам‘ятався низкою ефективних управлінських рішень, грамотною технічною та інвестиційною політикою.

Сьогодні перед Юрієм Касічем стоїть ряд серйозних задач - в умовах енергодефіциту та дисбалансу між виробництвом та споживанням електроенергії  забезпечити стабільну роботу об’єднаної енергосистеми країни  в період ОЗМ 2014-2015 років в рамках встановлених граничних рівнів споживання електричної потужності з максимальним соціально-економічним ефектом для Чернігівської області.

Юрій Касіч озвучив свої плани на посаді Голови правління ПАТ «Чернігівобленерго» на найближчий час. Перше, що він має намір зробити - переглянути графіки аварійних відключень електромереж із технічно можливим виключенням з них об’єктів електромереж, від яких здійснюється енергопостачання об’єктів соціальної сфери, а також обговорити спектр проблемних  питань, в тому числі і реструктуризацію боргу  для підприємств житлово - комунальної сфери.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.