Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 00:04:49

Ще раз про допомогу воїнам 13-го батальйону

29.09.2014   12:32

Гуманітарний вантаж, доставлений бійцям 13-го батальйону у першій декаді вересня, сформований за рахунок допомоги комунальних підприємств Чернігівської міської ради, особистих коштів міського голови Олександра Соколова та його заступників. Медикаменти надали міська лікарня № 1 та міська лікарня № 2, листівки подарунки від дітей – освітні заклади міста. Воду і продукти харчування надала продовольча компанія "Ясен", а також торгові мережі Чернігова.

"Якщо підприємці заявляють про передачу 800 пар берців, карематів та спальних мішків, які нібито "загубилися", хай нададуть офіційну інформацію, кому вони передавали речі, якій саме посадовій особі міської ради", - прокоментував поширену недостовірну інформацію заступник міського голови Віктор Бистров, який теж супроводжував гуманітарний вантаж у зону АТО.

10 вересня бійцям 13-го батальйону територіальної допомоги доставлено:
199 пар берців, у тому числі 100 – утеплені (1 пару віддали бійцю на блок-посту);
45 зимових чобіт;
200 пар гумових чобіт;
102 спальних мішків;
97 карематів (1 віддали по дорозі чернігівському розвіднику, 2 – на блок-посту);
180 комплектів термобілизни та білизни;
433 пар напівшерстяних шкарпеток;
433 пар шерстяних шкарпеток;
236 прогумованих плащів;

Також у гуманітарному вантажі були медикаменти, продукти харчування, вода, сигарети, листи і подарунки від дітей.
 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.