Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 05:29:49

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

29.09.2014   08:48

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 28 вересня по 08 годину 29 вересня 2014 року

Пожежі: зареєстровано 4 пожежі в житловому секторі. Загинуло 3 людини, 1 людину травмовано та 3 врятовано.

1. Пожежа в житловому секторі м. Чернігів, вул. Калініна 28.09.2014 року о 07 год. 23 хв. сталася пожежа в житловому будинку. Вогнем знищено підлогу на площі 2 кв. м, пошкоджено домашні речі. Причина - необережність під час куріння сина господарки 1952 р.н. Збиток - 2000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 80000 грн. На місці пожежі виявлено тіла 2-х загиблих: господарки та її сина.

2. Пожежа в житловому секторі м. Ніжин, вул. Ніжатинська О 10 год. 30 хв. сталася пожежа в житловому будинку. Вогнем пошкоджено домашні речі. Причина - необережне поводження з вогнем господаря. Збитки встановлюються. Підрозділи ДСНС на гасіння пожежі не залучалися. На місці пожежі виявлено тіло господаря 1953 р.н.

3. Пожежа в житловому секторі м. Чернігів, вул. Правди О 18 год. 07 хв. сталася пожежа в квартирі двоквартирного житлового будинку. Вогнем знищено домашні речі та меблі, пошкоджено покрівлю та перекриття. Причина - необережність під час куріння господаря. Збитки встановлюються. Врятовано 2 людини та матеріальних цінностей на суму 60000 грн. Внаслідок пожежі господар 1968 р.н. отримав отруєння чадним газом та доставлений до Чернігівської міської лікарні № 2.

4. Пожежа в житловому секторі Козелецький район, с. Крехаїв О 01 год. 35 хв. сталася пожежа житлового будинку та нежилого будинку. Вогнем знищено покрівлі та перекриття, пошкоджено стіни будівель. Врятовано 1 людину. Причина, збитки та сума врятованого встановлюються.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.