Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 03:46:19

В Щорсі прикрили місцевий "Лас-Вегас"

23.09.2014   08:20

Управлінням державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Чернігівській області постійно проводяться заходи щодо протидії кримінальним правопорушенням у сфері грального бізнесу.

Так, співробітниками УДСБЕЗ УМВС в ході проведення оперативних заходів задокументовано факт діяльності грального закладу в м. Щорс, де всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» надавалися послуги азартних ігор на гральних автоматах.

Організатори незаконного бізнесу, незважаючи на Закон України «Про заборону грального бізнесу в Україні», в приміщенні щорського торгового центру «Вега» замаскували гральний заклад під більярдну, де в окремій кімнаті знаходився міні «Лас-Вегас». З метою недопущення потрапляння до закладу небажаних відвідувачів заклад було обладнано відеоспостереженням.

Під час візиту працівників міліції в закладі знаходилися відвідувачі, які постійно користувалися послугами даного закладу. При проведенні огляду приміщення працівниками міліції вилучено 8 гральних автоматів, системний блок, монітори, грошові кошти та камери відеоспостереження.

За даним фактом розпочато досудове розслідування, кваліфіковане за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України, а організаторам даного закладу загрожує штраф в розмірі понад 170 тисяч гривень.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.