Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:00:22

Ніжинські дільничні інспектори затримали зухвалого розбійника

17.09.2014   13:34

Розбійник, який побив юнака та погрожуючи ножем забрав у нього особисті речі, був оперативно встановлений та затриманий дільничними інспекторами міліції Ніжинського МВ УМВС України в Чернігівській області.

Днями по допомогу до свого дільничного інспектора міліції звернувся 17-річний хлопчина. Засмучений юнак повідомив правоохоронцю, що малознайомий молодик вивіз його, побив та пограбував.

По обліку раніше засуджених осіб дільничний з допомогою потерпілого вирахував підозрюваного в скоєнні тяжкого злочину. Додому до потенційного розбійника дільничний вирушив не сам, а звернувся до колег.

Під час затримання раніше судимий за розбої 32-ріничй молодик не пручався, а в подальшому дав правдиві свідчення дільничним.

З'ясувалося, що напередодні зловмисник підстеріг сою жертву, найняв таксі та вивіз хлопця у безлюдне місце. Під час руху таксі залякував жертву фізичною розправою, щоб той мовчав. В подальшому на околиці Ніжина він відлупцював юнака та погрожуючи ножем забрав у нього мобільний телефон "Нокія" з кардрідером. Злодій розраховував поживитися у жертви значною сумою грошей, але прорахувався.

Зловмисник не очікував, що правоохоронці так швидко його вирахують та затримають.

Інформацію про даний злочин правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений особою, яка раніше вчинила розбій) - карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Підозрюваний затриманий до ІТТ Ніжинського МВ УМВС в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, подальшу його долю вирішить суд.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини