Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:32:36

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

13.09.2014   10:56

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 12 вересня по 08 годину 13 вересня 2014 року

Пожежі: зареєстровано 11 пожеж: 1 на транспорті, 6 в житловому секторі (в яких 1 сухої трави)  та 4 в екологічних природних системах. Загинула 1 людина.
 
1. Пожежа в житловому секторі м. Чернігів, вул. Селюка, 9 О 09 год. 26 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття. Збиток - 30000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 10000 грн. На місці пожежі виявлено тіло чоловічої статі (особа встановлюється). Ймовірна причина - необережність під час куріння загиблого.
 
2. Пожежа на транспорті Борзнянський район, автодорога Кіпті-Глухів-Бачівськ О 10 год. 45 хв. сталася пожежа автомобіля "Chevrolet Aveo" 1990 р.н. Вогнем знищено автомобіль. Причина - коротке замикання електромережі. Збитки та сума врятованого встановлюються.
 
3. Пожежа в житловому секторі Чернігівський район, с Нове Об 11 год. 47 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю. Причина - необережне поводження з вогнем господаря. Збиток - 1500 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 80000 грн.
 
4. Пожежа сухої трави Чернігівський район, біля с. Ст. Білоус О 12 год. 29 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 2,5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.
 
5.  Пожежа сухої трави Козелецький район, біля с. Котів О 12 год. 40 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 2000 кв. м. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.
 
6. Пожежа в житловому секторі Менський район, с. Гусавка О 13 год. 40 вх. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено стіни на площі 15 кв. м, пошкоджено перекриття на площі 10 кв. м. Ймовірна причина - порушення правил монтажу електромереж. Збиток - 3000 грн. Підрозділи ДСНС на гасіння пожежі не залучалися.
 
7. Пожежа в житловому секторі та сухої трави Ічнянський район, х. Киколи О 14 год. 50 хв. сталася пожежа шести безгосподарчих будівель по вул. Лісова. Вогнем знищено будівлі та 3 га сухої трави. Ймовірна причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50000 грн.
 
8. Пожежа сухої трави Талалаївський район, біля с. Рябухи О 15 год. 14 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1,5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.
 
9. Пожежа сухої трави Чернігівський район, біля с. Юр'ївка О 15 год. 30 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 6 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.
 
10. Пожежа в житловому секторі Козелецький район, с. Поліське О 21 год. 25 хв. сталася пожежа лазні. Вогнем знищено покрівлю, перекриття, частково стіни. Причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі. Збиток - 30000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50000 грн.
 
11. Пожежа в житловому секторі м. Ніжин, вул. Авдіївська О 05 год. 28 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 5 кв. м та стіни веранди. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50000 грн.
 

 
Дорожньо-транспортні пригоди:
 
12.09.2014 року об 11 год. 50 хв. на автодорозі Київ - Чернігів - Н. Яриловичі, біля с. Кіпті, Козелецького району водій автомобіля "КІА" скоїв зіткнення з автомобілем "Меrсеdеs". Внаслідок ДТП водій "КІА" отримав тілесні ушкодження, а його двоє пасажирів 1994 р.н. загинули на місці події. Для проведення аварійно - рятувальних робіт залучалося відділення 5 ДПРЧ м. Козелець (4 чоловіки особового складу, 1 одиниця техніки).
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини