Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 10:10:24

Міліція вилучила тубуси від гранатометів

11.09.2014   13:36

В Сосниці виявлена машина з тубусами від гранатометів. Для чого власникам «сувенірів» знадобилися рештки потужної зброї з’ясовує міліція.

Співробітники Сосницького райвідділу міліції УМВС в Чернігівській області отримали оперативну інформацію, що на одній з вулиць райцентру Сосниця стоїть автомобіль "ВАЗ-2106", в багажнику якого лежать дві труби, схожі на гранатомети.

Для перевірки отриманої інформації до вказаного місця виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, оперативники, до яких приєдналися співробітники ДСНС та райвійськкомату.

По прибуттю на місце правоохоронці в рамках закону в присутності понятих оглянули вказаний автомобіль. Міліціонери встановили, що власник автомобіля - хлопець 1991 року народження разом з двома друзями (всі жителі райцентру) отримали в поштовому відділенні власні речі, які переслали зі Сходу України.

В даних речах знаходилися сім тубусів від ручних гранатометів.
Як пояснили опитані молодики, вони несли службу в одному з батальйонів в зоні АТО. Перед поверненням на Батьківщину вирішили поштою переслати тубуси, які хотіли використати для наглядних посібників під час навчань.

Дані тубуси в присутності понятих правоохоронці вилучили та направили на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в Чернігівській області.

Цю подію співробітники міліції зареєстрували до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрили кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) - карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.
 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини