Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:26:36

У Чернігові стартує конкурс патріотичного будинку

20.08.2014   20:08Агенцiя

Чернігівці все активніше виявляють патріотичний настрій – і в творчості, і в повсякденності.

Новим трендом є також патріотичні графіті. На стінах будинків у багатьох українських містах з’являються не лише заклики зберегти «Єдину Україну», але навіть цілі арт-об’єкти в традиційному українському стилі.

У Чернігові теж вже почали з’являтися «патріотичні будинки», створені за ініціативою мешканців будинку. Тому Демократичний Альянс вирішив для активних будинків провести конкурс та продовжити перетворювати сірі будинки на шедеври мистецтва. Патріотичний малюнок отримати зможуть найактивніші будинки, які визначатимуться шляхом голосування в рамках конкурсу.

 

До участі в конкурсі запрошуються всі небайдужі чернігівці – всі будинки міста, які бажають отримати на свій будинок патріотичний малюнок від чернігівських художників, і виставили свій будинок на голосування. Голосування за майбутній патріотично розмальований будинок буде проходити на відомому чернігівському порталі «Експертна думка» у розділі «Конкурс».

Для того, щоб прийняти участь у конкурсі необхідно подати заявку:

1. Зібрати мінімум 10 підписів мешканців будинку, як згоду на участь у конкурсі. Отримати макет бланку на згоду мешканців будинку можна, подавши запит на електронну пошту romanowatanya@gmail.com або зателефонувавши по контактним номерам телефону.
2. Відправити відсканований бланк з відміткою «Отримай патріотичний малюнок на будинок» на електронну пошту romanowatanya@gmail.com або занести оригінал листа в офіс за адресою: вул. Коцюбинського, будинок 49а, офіс 407.
Для того, щоб виграти у конкурсі, потрібно:

1. Знайти свій будинок на чернігівському порталі «Експертна думка» в розділі «Конкурс». Віддати свій голос за будь-який будинок зможе кожен українець, зайшовши на сайт «Експертна думка».
2. Бути активним у голосуванні, залучати друзів, родичів, знайомих до конкурсу.
3. Мати велике бажання прикрасити наше місто патріотичними малюнками.
«Місту потрібно щось нове і цікаве, щоб об’єднало і активізувало чернігівців. Ми кожного дня бачимо свої сірі, зовсім не привабливі будинки. А давайте разом зробимо їх яскравішими і гарними, тим самим проявимо свою любов до країни і всього українського. Разом ми зможемо зробити гарну патріотичну картину фарбою і пензликами. І це будуть бачити всі чернігівці. Тому запрошуємо всіх бажаючих до реалізації проекту. Давайте це робити разом!» - закликає до участі у конкурсі керівник проекту Романова Тетяна.
Прийом заявок від чернігівців, які хочуть отримати на свій будинок малюнок в патріотичному стилі, триває до 1 вересня 2014 року. Після чого відбудеться голосування за будинок, який більше всього заслуговує на патріотичний малюнок. Патріотичний малюнок від художників зможуть отримати найактивніші будинки.

Допомогти проекту може кожен:

Для реалізації проекту необхідна фарба (в балонах), щоб нанести малюнки. Вже частина необхідної суми на купівлю фарби залучена, але її не досить. Тому звертаємось до небайдужих до свого міста людей допомогти реалізувати цей проект. Також запрошуємо до співпраці будівельні магазини в якості партнерів-спонсорів та художників.
Проект «Отримай патріотичний малюнок на свій будинок» реалізується за підтримки Приватного багатопрофільного підприємства «Вимал» та його керівника Самоненка Сергія Васильовича, а також засновника і керівника фінансової компанії Tax Surgeon в м. Атланта (США) Дейла Діксона.
Партнер проекту: сайт «Експертна думка»
Голосування буде проходити ТУТ

Всі питання, пов’язані з конкурсом можна задати по:
- телефону 91-77-00, (097) 606-70-96, (093) 593-02-77;
- контакту https://vk.com/konkurs_patriot;
- електронній пошті romanowatanya@gmail.com
Контактна особа – Романова Тетяна
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини