Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 07:34:30

Міліція викрила завідуючу відділенням зв'язку, яка ошукала 83-річного пенсіонера

19.08.2014   06:27

Працівники карного розшуку Срібнянського райвідділу УМВС викрили завідувачку поштового відділення одного з сіл району, яка під приводом грошового переказу в Росію, шахрайським шляхом заволоділа у 83-річного дідуся сумою понад 6 тисяч гривень.

Днями до чергової частини Срібнянського райвідділу внутрішніх справ звернувся житель одного з сіл району з заявою про те, що ще в травні місяці він попросив завідувачку місцевого відділення зв’язку перерахувати сину в Росію кошти в сумі 6 тисяч гривень, але й досі адресат гроші не отримав і їх місцезнаходження невідоме.

В ході опитування потерпілого, також з’ясувалося, що працівниця пошти для послуг пересилки затребувала ще 240 гривень і, коли дідусь віддав їй ці гроші – запевнила, що здійснить переказ.

Але ні того дня, ні через місяць, ні через два гроші до сина дідуся так і не надійшли. Обман виявися, коли адресат сам зателефонував батькові і сказав, що ніяких грошей він не отримував. Тоді старенький вирішив звернутися до міліції.

Коли до завідувачки поштою завітали міліціонери для перевірки отриманої інформації — та у всьому зізналася. Розповіла правоохоронцям, що видала дідусеві вже використану квитанцію, з надією що старенький не розбереться і ніхто ніколи ні про що не дізнається.

Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч. 1 ст.190 «шахрайство», що передбачає покарання аж до обмеженням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.