Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:58:53

Чернігівська міліція обстежила "замінований" залізничний вокзал - вибухівки не виявлено

18.08.2014   07:32

Телефонний хуліган на декілька годин паралізував роботу залізничного вокзалу в Чернігові, повідомивши про його замінування.

Близько 12:00 в чергову частину Чернігівського міського відділу зателефонував невідомий і повідомив, що будівля залізничного вокзалу м. Чернігова замінована та має вибухнути через кілька хвилин.

До місця виклику негайно ж виїхали: керівництво Чернігівського міського відділу та УМВС України в Чернігівській області на чолі з тимчасово виконуючим обов’язки начальника Управління Олексієм Литвишком, слідчо-оперативні групи міськвідділу та УМВС області, вибухо-технічна служба НДЕКЦ, а також співробітники Управління служби безпеки України в області, рятувальники, медики та комунальники.

Вживши всіх необхідних заходів для збереження життя і здоров’я громадян, міліціонери очепили територію вокзалу і евакуювали пасажирів.
Прибулі на місце події вибухотехніки науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області, використовуючи службову собаку, ретельно обстежили всі приміщення вокзалу і навколишню територію. Вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Пасажири повернулися до вокзалу, який зараз працює у штатному режимі, рух потягів відновлено. Міліція з’ясовує особу телефонного хулігана, який завдав залізниці відчутних збитків та відірвав від виконання своїх прямих обов’язки десятки спеціалістів.

Варто нагадати, що згідно статті 259 Кримінального кодексу України телефонному хуліганові загрожує до п’яти років ув’язнення.
 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини