Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:57:29

На Чернігівщині нйбільш популярними іменами були Анастасія, Софія, Марія, Артем, Владислав, Максим, Даніїл...

14.08.2014   13:58Агенцiя

Реєстраційна служба Головного управління юстиції у Чернігівської області повідомляє

За повідомленням реєстраційної служби Головного управління юстиції у Чернігівської області протягом липня 2014 року органами державної реєстрації актів цивільного стану Чернігівської області зареєстровано 884 народження; 758 шлюбів; 59 розірвань шлюбу; 1636 смертей; 38 змін імені.

В липні поточного року найбільш популярними іменами, якими батьки називали дівчат були Анастасія, Софія, Марія, Мілана, Поліна, Олександра. Хлопчиків найчастіше називали іменами: Артем, Владислав, Максим, Даніїл, Олександр, Богдан, Нікіта, Іван.

При державній реєстрації народження батьки забажали надати своїм малюкам нетрадиційні та неординарні імена, такі як Макар, Єфрем, Гавриїл, Стефан, Дамір, Рамир, Остап, Платон, Єлисей, Прохор, Трохим, Савелій, Набіль, Аніта, Самія, Іванна, Ванесса, Соломія, Аделіна, Марічка, Неллі, Емілія, Корнелія, Аріадна.


http://just.cg.gov.ua/index.php?id=107208&tp=0

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.