Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 23:50:47

Партнерські відносини - пріоритет повсякденної роботи міських податківців

13.08.2014   07:29Агенцiя

ДПІ у м. Чернігові зацікавлена у підтриманні постійного конструктивного діалогу з бізнес – колами міста. Для керівників підприємств та організацій, бухгалтерів і підприємців постійно проводяться безкоштовні навчання.

З початку року проведено 29 семінарів, у яких взяли участь майже 1,5 тисячі платників.

Учасники семінарів розглядали питання, що стсуються змін у податковому законодавстві, адміністрування ЄСВ, основ ведення підприємницької діяльності, роботи електронних сервісів Міндоходів, подання звітності в електронному вигляді, відповідальністі суб’єктів господарювання за корупційні правопорушення тощо.

Користується неабиякою увагою серед платників і проведення Інтернет – семінарів. Адже така форма діалогу між податківцями та представниками бізнесу надзвичайно зручна та змістовна. Кваліфіковані відповіді на питання профільних фахівців у форматі Інтернет – семінарів завжди стають у нагоді тим платникам, які звертаються за роз’ясненнями.

Крім того, в інспекції постійно відбуваються засідання «круглого столу», зустрічі з громадськістю, громадські слухання. Щотижнево у міському центрі зайнятості для майбутніх підприємців проводиться зустріч з основ податкового законодавства та ведення підприємницької діяльності. Майбутніх підприємців цікавлять питання переваг застосування спрощеної системи оподаткування, обрання групи платника єдиного податку, термінів сплати податків, порядку отримання безкоштовних ключів для електронного звітування.

Проведення зустрічей з майбутніми платниками - школярами та студентами - вже стало доброю традицією. Фахівці інспекції переконані, що знання у сфері оподаткування допоможуть молоді зайняти активну позицію свідомого громадянина у майбутньому.

Невідємною частиною роботи фахівців управлінь інспекції стало проведення телефонного зв'язку «гаряча лінія». Адже під час його сеансу дозвонювачі мають можливість з перших вуст отримати повні відповіді на актуальні питання та змістовні роз’яснення з питань новацій податкового законодавства.

Працівники ДПІ у м. Чернігові працюють з платниками на засадах взаємної поваги та довіри. А принцип партнерських відносин з ними завжди залишатиметься одним із пріоритетів у повсякденній роботі.


Інформаційно – комунікаційний сектор ДПІ у м. Чернігові

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини